Ismerj meg minket!

Functional Movement Trainer
Healthy Lifestlye Coach

Social media manager

Domi - Aki segít karban tartani a testedet

Dékány Domi - Alapító

Sosem voltam kövér lány, de sportos sem voltam igazán soha. Tinikori énemet egy szóval tudnám jellemezni: átlagos. Már 15 évesen tudtam, hogy az “átlagos” nem az a jelző, amivel illetni szeretném magamat, így eldöntöttem, hogy a tanulmányaimat egy másik országban, Budapesten folytatom (eredetileg szlovák lány vagyok :)).

Ahogy teltek az évek a körülmények rám varázsoltak pár felesleges kilót, amitől az akkori átlagos énem még inkább átlagossá vált.

Szerettem volna ezen változtatni, így elkezdtem edzeni és odafigyelni arra, hogy mivel táplálom a testem.

A “jó nővé válok” folyamatban annyira megtaláltam magam, hogy nem volt kérdés, hogy komolyabban kezdjek el vele foglalkozni.

A magabiztosság, amit a férfiak érdeklődő tekintete biztosított, a “megcsináltam!” érzés egy egy edzés után, a tükörkép, ami visszaköszönt…ez mind-mind megerősített abban, hogy ez az az út, amit járnom kell. Nem térnék ki itt arra, hogy milyen képzéseket és kurzusokat csináltam meg ahhoz, hogy most azzal foglalkozzak, ami igazán éltet, inkább elmesélem, hogy az én “miért”-emet.

Pontosan tudom milyen érzés undorral, elégedetlenséggel állni a tükör előtt. Pontosan tudom milyen érzés az, ha minden pasi a barátnőd után fordul meg és téged észre sem vesz. Pontosan ismerem azt a fojtogató, torkot összeszorító gondolatokat, amikben egy csipetnyi szeretet sincs önmagad irányába.

Hidd el, minden egyes negatív érzéssel, amit saját magad irányába táplálsz tudok azonosulni, mert mindet ismerem.

Előtte | Utána

Az életem küldetését abban találtam meg, hogy segítsek, ha nem szeretnéd az életed hátralevő részét ebben a negatív spirálban leélni. Ha szeretnél végre büszke lenni magadra, csillogó szemmel nézni a tükörbe, példakép lenni mások számára, kitartani amellett, amit igazán szeretnél. A Best version of YOU program olyan nők közösségéből áll, akik pontosan tudják min mész keresztül és készek megfogni a kezed és végigvezetni az úton.

Én a szaktudásommal, a lányok a támogatásukkal, Andi egy kis lelki simogatással…a lényeg, hogy mind itt vagyunk neked, érted, hogy a te lelked is boldog legyen és büszkén viselje a testet, amibe születtél 🙂

Andi - Aki a lelki kiegyensúlyozottságodért tesz meg mindent

Andi

Kiglics-Kurbel Andrea, Andi vagyok, life coach és arra specializálódtam, hogy támogassak nőket saját maguk legjobb verziójává válni. Saját magamon tapasztaltam meg, hogy mekkora munka megteremteni a lelki egészséget és fenntartani azt és ebben szeretnék segíteni minél több nőnek.

Középiskolás korom óta érdekel a pszichológia és kíváncsi voltam hogyan működünk mi emberek, de végül nem orvos vagy pszichológus lettem, hanem közgazdász. Az életem 2020. elejéig tökéletesen az addigi terveim szerint haladt: jól kereső munkám volt, márciusban lett volna az esküvőnk és utána nászút, gyerekek és ami csak ezzel jár. De így utólag azt mondom, hogy szerencsére jött a pandémia és felfordult az életem, elért a kiégés.

Azt gondoltam mindenre megoldás lesz a fogyás, ezért az első lányok között csatlakoztam a BVOY programhoz, a sokadik fogyókúrán, visszahízáson túl, nagyon utáltam magam. Számomra, akkor valami váratlan dolog történt, a program segített megváltoztatni a mozgáshoz, a táplálkozáshoz való viszonyomat és egy szerető, támogató sorsközösséget adott.

A 8+1 hét után éreztem, hogy hiába szabadultam meg 14 kilótól, de nem láttam a változást magamon, ezután kezdtem el dolgozni egy life coach-csal. A coaching során arra jöttem rá, hogy a fizikai változás önmagában kevés, ha mellé nem teszem oda a belső munkát. A folyamat során saját magamon tapasztaltam meg, hogy mekkora munka megteremteni a lelki egészséget és fenntartani azt.

Előtte | Utána

Ahogy fokozatosan megváltozott saját magammal a kapcsolatom, megtanultam szeretni saját magamat, úgy átalakult az étellel való kapcsolatom is. Ahogy megteremtettem az egyensúlyom, utána nem sokkal született meg bennem az érzés, hogy úgy szeretnék segíteni embereknek, ahogy nekem segített az én coachom, akinek életem végéig nagyon hálás leszek.

2021.őszén a BVOY táborunkban a lányokkal megosztottam a segítő terveimet és Domi elmesélte, hogy gondolkodik már egy ideje a program bővítésén coaching elemekkel, ezután sokat beszélgettünk és elkezdtünk együtt dolgozni.

Jelenleg főállásban rendszerszervezőként dolgozok egy cégnél, de hosszú távon szeretnék csak a coachinggal foglalkozni, most legtöbb időt a Best version of You programmal foglalkozok, ami mellett vállalok egyéni life coachingot is.

Life coach végzettségemet a Pro Bona Coaching & Training Központban szereztem.

Mire számíthatsz a coaching során tőlem?

Dóri, aki nélkül nem jutna el hozzád a program

Dóri

2021.májusában írtam Dominak. Akkor már több hónapja örlődtem, hogy muszáj valamit változtatnom mert ez így nem mehet tovább.

Életem egyik legjobb döntése volt! Nem csak azért mert: megtanultam egészségesen étkezni és élni a mindennapjaimat, sikerült fogynom és mert rengeteget izmosodtam (- és azóta is minimum 2x-3x edzek egy héten) hanem azért mert egy olyan közösségre találtam akik mindennap tudnak motiválni!

Ezért volt óriási megtiszteltetés számomra, amikor Domi megkért, hogy csatlakozzak hozzá és Andihoz.

Hiszek ebben a programban és abban, hogy rengeteg sorstársunknak tudunk hatalmas segítséget nyújtani! Az új program felállásában segítek a lányoknak, a struktúráltságban és a feladataink menedzselésében.

Ősz Szabó Dóri voltam, az örök pozitív! Várom, hogy találkozzunk az edzőteremben vagy az online edzéseken!

Előtte | Utána