A BVOY PROGRAMRÓL

8 hetes életminőségváltó program, ami igazán Rólad szól!

Egy olyan egyedi programot hoztunk létre, amelyben a személyre szabott táplálkozás és testmozgás által visszatér az életedbe az az egyensúly, ami hozzásegít egy boldog és magabiztos megjelenéshez.

Hogyan és miért alakult meg a program?

Dékány Domi - Alapító

Az egyik személyi edzésem során a vendégem váltig állította, hogy az életmódváltást lehetetlen egyik napról a másikra kivitelezni.

Aki ismer tudja, hogy a “lehetetlen” szó hallatán minden bizonyítani akaró porcikám berezonál és azonnal tettre készen vigyázzba áll.

Még aznap kitettem az Instagramra egy felhívást, miszerint keresek 3 lányt, aki elkötelezi magát 1 hónapra az étrendem és az edzéseim mellett, hogy bebizonyítsuk, hogy minden csak elhatározás kérdése. 97 jelentkezőből képtelen voltam vakon választani 3-at, főleg mivel a célom az volt, hogy ha már belevágunk, energiát fektetek ebbe, akkor azt olyanokkal tegyem, akiknek hozzá tudok járulni az életminőségük javulásához.

Mind a 97 lánynak kiküldtem egy 10 kérdéses kérdőívet, aminek köszönhetően rengeteg érdekes élettörténettel ismerkedhettem meg. A lányok belekezdtek az életmódváltásba és annyira csodás eredmények születtek, hogy a program iránti érdeklődés hihetetlenül megnőtt, ezért a következő hónapban el is indítottam a következő csapatot, aminek az egyik oszlopos tagja pont Andi volt, akit ma a csapatomban tudhatok, ti pedig a Coachotoknak.

Azóta:

0
lány
0
edzés
0
konzultáció
0
kg
0
cm

Miből áll most a program?

Megismerjük az eddigi étkezési szokásaidat és a hozzá kapcsolódó érzelmi hátteredet!


Ez a hét szolgál arra,hogy minél jobban az életviteledhez és céljaidhoz tudjuk igazítani a bevezetendő változásokat!

  • megkapod az étkezési és érzelmi napódat amit onnantól tudsz vezetni
  • hozzáférést kapsz az online edzéstárhoz

A 0. hét vasárnapján konzultálunk közösen online formában, ahol ismertetjük Veled a BVOY alapelveit és kicsit közelebbről megismerkedünk.

  • Elkezded alkalmazni az ismertetett alapokat, amiket közösen  nyomon követünk az étkezési és érzelmi táblázatodban

 

  • Bekerülsz a BVOY program meglévő támogató közösségébe, ahol betekintést nyersz a hozzád hasonló úton járó sorstársak mindennapjaiba és megoszthatod a saját megtapasztalásaidat, félelmeidet, aggályaid, fejlődésed és sikereidet illetve felteheted felmerülő kérdéseid

 

  • 1.hét vasárnapján: Egyéni konzultáció Domival, ahol átbeszéljük az étkezésekkel és edzésekkel kapcsolatos tapasztalataid 

Folytatódik a közös munka: vezeted az étkezési&érzelmi naplódat, edzünk közösen, aktív részese vagy a BVOY közösségnek 

Amire a továbbiakban számíthatsz:

  • 2. hét vasárnapján csoportos coaching session Andival, ahol őszintén beszélhetsz a felmerülő nehézségekről, amik sikertelenséghez vezettek az eddigi próbálkozásaid során
  • minden második héten lehetőséged nyílik egyénileg konzultálni Domival az étkezésekről és edzésekről illetve Andi segítségét kérni a felmerülő lelki és mentális nehézségekben 

A programot egy közös beszélgetéssel zárjuk ahol átbeszéljük az elmúlt 9 hét testi-lelki tapasztalatait.

A program végezete után lehetőséged nyílik továbbra is a BVOY közösség tagjának maradni. <3 

További kérdés esetén keress minket bizalommal!

A coaching egy megoldás fókuszú támogató, fejlesztő beszélgetés, aminek Te vagy a központjában. 

Coaching során maximális figyelmet kapsz, sokszor nehéz kérdéseket, amik segítenek más szemszögből látni az adott elakadást. A beszélgetések során fókuszálunk a változásokhoz való alkalmazkodás fejlesztésére, önismeretre és a mindennapi stresszkezelésre is.

Fontos, hogy a coaching nem terápia (nem a lelki betegségek, magatartászavarok gyógyítása), bár a coaching során alkalmazott módszerek, illetőleg ezek alapjai is – részben – pszichológiai alapokon nyugszanak.

Coaching célja a BVOY programban, hogy gyakorlatias eszközökkel támogassuk a résztvevőket az életmódváltás során felmerülő lelki nehézségek kezelésében, hogy az elért változás tartós maradjon.

Egyszer volt...

2012
Kezdetek

Domi: A kollégiumi évek során sajnos felszaladt rám némi plusz kiló, ezért elkezdtem oda figyelni arra, hogy mit eszek. Az első pár kilótól a tini testem még hajlandó volt apró változások által megszabadulni, ezért hamar beütött a felfedezés, hogy mennyivel másabb úgy élni, hogy tetszik amit a tükörben látok

2014

Domi: Fitten szép az élet receptes blog elindítása - sok klasszikus receptet varázsoltam “fitté” és egyre több ember kérte tőlem a recepteket, ezért saját magam dolgát megkönnyítve elindítottam egy blogot, ahova töltöttem fel a recepteket és az akkor még kicsit sem esztétikus étel fotókat 😀

2015

Domi: Miután saját edzéseim érdekében elvégeztem a fitness sulit, felismertem, hogy edzőként képzelem az életem további részét

2017

Domi: Elkezdtem edzőként átadni az embereknek azt a mentalitást, hogy megéri energiát fektetni a saját egészségükbe.

2020
május

Domi: Eldöntöttem, hogy 3 lány segítségével bebizonyítom, hogy az életmódváltás csak egy elhatározás kérdése – felhívást tettem instagramon – 97 jelentkezőből 7 lányt választottam.

2020
szeptember

Domi: A hatalmas sikerre való tekintettel elindítottam a BVOY programot a nyilvánosság számára - Andi belép a programba.

2021

Domi: 192 db online edzés, ami során több mint 100 lányt mozgattam meg a covid alatt

2021
október

1. Best Version of You edzőtábor Szlovákiában. Fantasztikus társaság, gyönyörű helyszínek, komoly túrák, izzasztó edzések és rengeteg-rengeteg nevetés!

2021
november

Domi: Test és lélek harmónia fontosságának felismerése.

2022
nyár

Program bővítése Andival - gyakorlatias coaching eszközökkel támogatjuk a résztvevőket az életmódváltásban, hogy az elért változás tartós maradjon.

2022
szeptember

Új arculat, weboldal - Dóri bekapcsolódása - a háttérben is fontos, hogy valaki mozgolódjon és összefűzze a dolgokat.

2022
október

Rakéták bekapcsolva 🚀 - BVOY edzőterem elkészült egy kis csapatépítő feladattal egybe kötve, hogy még profibb formában edzhessetek online.